City Security Sweden

Receptionisttjänster

Vi på City Security har ett brett utbud av receptionister. Våra receptionister tar vi fram efter önskemål från det aktuella företaget. Vi strävar efter att ha mycket kompetenta receptionister då dem representerar företaget gentemot kunder och anställda.
För våra receptionister är inga uppdrag för stora, eller för krångliga. En receptionist skall även vara lite av en tekniker, då dem i vissa fall, som t.ex. på ett hotell ansvarar för hotellets telefonväxlar samt bokningssystem och i vissa fall även passersystem med nyckeltillverkning. Därför tycker vi på City Security att det är viktigt att alltid hålla våra receptionister väl uppdaterade vad det gäller dem tekniska systemen. Detta gör vi genom diverse olika systemutbildningar.
Våra receptionister har alltid, utöver den allmänna kompetensen inom receptionssysslor även grundläggande säkerhetsutbildning med särskild intern utbildning inom företagssäkerhet och konflikthantering där dem tränas i verklighetsbaserade situationer för händelser som receptionister kan komma att utsättas för. Vårt mål är att alltid tillhandahålla en hög säkerhetsnivå för företaget utan att behöva tänja på ett trevligt och korrekt bemötande som vi anser vara A och O inom receptionistyrket.

© CITY SECURITY SWEDEN 2007-2021 | PRODUCERAD AV  NET@NET AB